Login

russian armor

Pak 43 crew bug

12 Feb 2019, 12:20 PM
#1
avatar of Raggs

Posts: 3

Hello Fellas :)
I have noticed when you use the new ability: Scuttle Pak 43 with the normal crew its working as intended(squad runs off the map like 1model mortar crews) but if your pack got decrewed and you crew it with another squad(doesnt matter which) and you then use Scuttle Pak 43 you get another squad of those that were used to crew them.
Example: Pak 43 got decrewed and you crew them with Sturmpios you get the 3 models that were used to crew the bug after scuttling it as another squad, so you have now 2 sturms.
Also after scuttling it there is a wreck left behind that you can scavenge(working as intended?)
https://www.coh2.org/replay/86281/pak-43-crew-bug
12 Feb 2019, 13:10 PM
#2
avatar of Stark

Posts: 474 | Subs: 1

Ladies and gentlemen first man who used on recrewed pak43 scuttle ability after 12 december 2018. :clap:

12 Feb 2019, 13:16 PM
#3
avatar of Raggs

Posts: 3

yeah was kinda coincidence since i decrewed one on Hamburg as brit and didnt wanted it to stay :p so i had afterwards 2 IS. so well ^^
12 Feb 2019, 13:19 PM
#4
avatar of Sander93

Posts: 1027

Thanks for reporting. OKW getting some extra fuel from the scavange is intentional. The squad cloning bug is known, but the situation is so rare in live matches that it's very low on the priority list of things to fix.
12 Feb 2019, 13:33 PM
#5
avatar of Osinyagov
Senior Modmaker Badge

Posts: 891

I believe people will use scuttle more often after reading thtn thread, just because cloning squad sounds really potent.
12 Feb 2019, 13:47 PM
#6
avatar of Katitof

Posts: 11689 | Subs: 6

I believe people will use scuttle more often after reading thtn thread, just because cloning squad sounds really potent.

If only ost had a squad worth cloning eh?

Its not the ober cloning of old through salvage captured team weapon with zero cost other then reinforce after all.

edit: wait... okw does have it too hmm
12 Feb 2019, 15:01 PM
#7
avatar of Bananenheld

Posts: 1457 | Subs: 1

Brb, scuttling my way to top 5
12 Feb 2019, 17:38 PM
#8
avatar of aerafield

Posts: 1386

Brb, scuttling my way to top 5


If you do this, you may change your name to "Certified Scuttle Lord"
12 Feb 2019, 18:16 PM
#9
avatar of murky depths

Posts: 349

inb4 double jaegar command squad for ost
12 Feb 2019, 18:50 PM
#10
avatar of DerbyHat

Posts: 149 | Subs: 1

jump backJump back to quoted post12 Feb 2019, 13:10 PMStark
Ladies and gentlemen first man who used on recrewed pak43 scuttle ability after 12 december 2018. :clap:



I already reported this bug like 2 days after the patch. :sibDZ:


It only has miniscule worth tho. The best squad to duplicate would be Panzergrenadiers, but you only save 204 manpower, because you have to reinforce 4 models. I'd be more afraid of Allies using the Clone43 for themselves with an expensive squad.
14 Feb 2019, 22:46 PM
#11
avatar of A. Soldier
Social Media Manager Badge

Posts: 2128 | Subs: 2

I won't say I told you so but I still do think simply giving the Pak 43 an emplacement upgrade was a far more practical and perhaps, less buggy way of doing things.
1 user is browsing this thread: 1 guest

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • Soviets flag Talisman
  • U.S. Forces flag |GB| The HS H[oo]ligan
  • Soviets flag VonAsten
  • The British Forces flag RedT3rror
  • Ostheer flag Dzaraa
  • Oberkommando West flag RUKAclNoggano
  • Oberkommando West flag Insane DevM
  • Ostheer flag Luvnest
uploaded by Sturmpanther

Board Info

102 users are online: 4 members and 98 guests
kitekaze, insaneHoshi, tightrope, IJustDontCare
162 posts in the last 24h
1928 posts in the last week
5941 posts in the last month
Registered members: 29838
Welcome our newest member, gertyadewo3
Most online: 805 users on 28 Oct 2018, 01:04 AM