Login

russian armor

Enough about balance, error 183 and bugsplat must go!

24 Dec 2016, 07:28 AM
#1
avatar of MrSotkoGaming
Donator 11

Posts: 451 | Subs: 1

game is basically unplayable on a competitive level. bugsplat and error 183 happen every 3 games, sometimes more. made it rank 15 in 3v3 now rank 300+ due to errors. in fact one time i had error 183 i went down in rank by 90. bugsplat and error 183 has to go. this is the only game i have played in years that crashes on a regular basis since windows ME era.
24 Dec 2016, 08:20 AM
#2
avatar of BrickTop

Posts: 88

i dont have crashes that freuqqently, can mods cause this like some other games do ?
24 Dec 2016, 08:35 AM
#3
avatar of MrSotkoGaming
Donator 11

Posts: 451 | Subs: 1

i use no mods. and this isn't just me. posts all over the place about it. guess i just wanted to put my 2 cents in and rant about it.
24 Dec 2016, 08:39 AM
#4
avatar of MrSotkoGaming
Donator 11

Posts: 451 | Subs: 1

relic has been getting bugsplat info from the crash reporter for years now. there is just no reason it should be a thing.
24 Dec 2016, 09:50 AM
#5
25 Dec 2016, 10:58 AM
#6
avatar of MrSotkoGaming
Donator 11

Posts: 451 | Subs: 1

yeah i saw that post. im not sure what i was trying to accomplish writing it. more of a rant. it's just a slap in the face to esports and competition to go down in rank by 90 because relic hasn't fixed a bug that has occured since the game came out. even though they get feedback from bugsplat. maybe not so much feedback from error 183 though. i think its just corporate policy to say "we are aware of the problem and are working on a solution" sort of thing. but are they? and when?
28 Dec 2016, 11:17 AM
#7
avatar of Blalord

Posts: 742 | Subs: 1

There is no esport in Coh2, and there will never be, they moved on to Dow3
28 Dec 2016, 12:32 PM
#8
avatar of Iron Emperor

Posts: 1653

Same problem every time
28 Dec 2016, 15:06 PM
#9
avatar of zerocoh

Posts: 926

This is definitely on your side. sometimes I play for 6+ hours straight, and get no problems.

I noticed that my friends that use nvidia have way more problems than the ones with AMD cards.
29 Dec 2016, 14:43 PM
#10
avatar of RMMLz

Posts: 1801 | Subs: 1

jump backJump back to quoted post28 Dec 2016, 15:06 PMzerocoh
This is definitely on your side. sometimes I play for 6+ hours straight, and get no problems.

I noticed that my friends that use nvidia have way more problems than the ones with AMD cards.


I have never had bugsplat and I'm an Nvidia user. I think the problems lies withing deep levels of coding... and nothing can be done at this point. Hope I'm wrong though, but as far as I know the engine is a total mess. But I think it is a memory leak, but as far as I know OP has a good rig.

@OP, GIT GUD STAAHP BLAMING DEVZ SCRUB
29 Dec 2016, 15:21 PM
#11
avatar of Leo251

Posts: 300

I get the same error every single game. I am just tired of it and almost not playing.
2 Jan 2017, 09:17 AM
#12
avatar of MrSotkoGaming
Donator 11

Posts: 451 | Subs: 1

i've stopped trying to play competitively in any way. even in 2v2 my friend and I would get it every few games or so. just fairly randomly. i just play 4s now because crashing out doesn't really matter. i was rank 15 okw in 3v3 randoms. crashes brought me to over 300. relic just doesn't care about this game. as great as it is, and as great as a game they made. they just don't. its pretty clear. letting the community make balance decisions and clearly not testing patches before they release them. 100 man echelon squads, machine gun speed firing mortars, 5 flamethrower squads, the list goes on. only took us 1 game to find these bugs. it just sucks cause this is one of the best RTS out there right now. Starcraft 2 has become a hard counter annoying joke. and wargame red dragon has a player base of like 500 people. they have been getting bugsplat feedback from the bug reporter for years now. any other game developer would have fixed it by now. and yes my rig, just like most others experiencing the crashes is just fine. 5820k, 980SLI, 16gb ram, SSD, etc.
2 Jan 2017, 21:43 PM
#13
avatar of Bravus

Posts: 503

Permanently Banned
Since 2012 with no balance.

4v4 now allies just rip the axis. SGT44 looks like a crap old rifle, not a assault rifle that is.

Brits are soo p2w. And eventually the game crashs or get some fast quits.

Every 10 matchs, only 1 have a good fight.
2 Jan 2017, 22:05 PM
#14
avatar of DonnieChan

Posts: 2067 | Subs: 1

jump backJump back to quoted post2 Jan 2017, 21:43 PMBravus
Since 2012 with no balance.

4v4 n


stopped reading there, like anyone else
2 Jan 2017, 22:17 PM
#15
avatar of Bravus

Posts: 503

Permanently Banned


stopped reading there, like anyone else


hey queen you play with op allies, i stoppeed 1v1 because no balance since 2012.

4v4 is all about fun, but now no fun. 1% balance, sgt44 is like a ak47 paintball.

Ow and i have more than 1000 hours of this game and can say that is the worst maps selections in a rts game. Is all about poker rts, good side win, bad side loose. gg.
3 Jan 2017, 14:02 PM
#16
avatar of Leo251

Posts: 300

i've stopped trying to play competitively in any way. even in 2v2 my friend and I would get it every few games or so. just fairly randomly. i just play 4s now because crashing out doesn't really matter. i was rank 15 okw in 3v3 randoms. crashes brought me to over 300. relic just doesn't care about this game. as great as it is, and as great as a game they made. they just don't. its pretty clear. letting the community make balance decisions and clearly not testing patches before they release them. 100 man echelon squads, machine gun speed firing mortars, 5 flamethrower squads, the list goes on. only took us 1 game to find these bugs. it just sucks cause this is one of the best RTS out there right now. Starcraft 2 has become a hard counter annoying joke. and wargame red dragon has a player base of like 500 people. they have been getting bugsplat feedback from the bug reporter for years now. any other game developer would have fixed it by now. and yes my rig, just like most others experiencing the crashes is just fine. 5820k, 980SLI, 16gb ram, SSD, etc.
+1000
3 Jan 2017, 16:26 PM
#17
avatar of aerafield

Posts: 2569 | Subs: 4

to be fair, if you restart CoH2 every 3 games (2v2 speaking), you will have a bug error once in a month maybe. (I doubt that this issue is PC specs depending)

But totally agree though.. this stupid bug error problem needs to get fixed asap :P 2 days ago, Hans had a bug error in the middle of a match vs Jove and Alastor :/
8 Jan 2017, 17:22 PM
#18
avatar of Zyswen

Posts: 149 | Subs: 1

I got this error today, wtf relic
1 user is browsing this thread: 1 guest

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

Board Info

105 users are online: 1 member and 104 guests
serg_codmod
11 posts in the last 24h
116 posts in the last week
616 posts in the last month
Registered members: 28426
Welcome our newest member, reagantaylor88
Most online: 1221 users on 25 Feb 2020, 12:03 PM