Login

russian armor

Help with bridges

9 May 2016, 19:56 PM
#1
avatar of Tric
Master Mapmaker Badge

Posts: 1451 | Subs: 4

So I am having a problem on one of my maps and I am not sure how to proceed about fixing it.

I currently have a large bridge set piece in the middle of my map, and that is all it is supposed to be. A large set piece that doesn't interact with the map in any way other than being eyecandy/site blocker.

The problem is that even with the impass editor you can still repair the bridges, which is something that I don't want the players to be able to do, just because it ruins the set piece. The impass editor will work eventually, but it is a ludicrous amount of space between the engis/pios and the actual object and they can still repair. So my question is, are you able to edit the scar file to make it so the bridge isn't repairable. I have no experience with the scar files so any and all help is welcome, but I believe that this is the only route that I can go, without having to redo the entire middle portion of my map.
11 May 2016, 13:33 PM
#2
avatar of Tric
Master Mapmaker Badge

Posts: 1451 | Subs: 4

11 May 2016, 16:37 PM
#3
avatar of Janne252
Admin Black Badge
Patrion 15

Posts: 3421 | Subs: 10

Have you tried making it visual only and using various kinds of blocker objects to make it function correctly?
11 May 2016, 17:08 PM
#4
avatar of Tric
Master Mapmaker Badge

Posts: 1451 | Subs: 4

Have you tried making it visual only and using various kinds of blocker objects to make it function correctly?


I saw you in my stream earlier. If you would've said something I could've shown you on the stream. FeelsBadMan

But yes, making it visual makes the bridge not destroyed anymore, one of the first things I tried. The bridge has to be in the destroyed state for it to work visually for the map, and currently painting the impass around the bridge (or placing objects) requires four squares of space on the tile, which is far to much for it work, or I would have done that.
11 May 2016, 17:30 PM
#5
avatar of Janne252
Admin Black Badge
Patrion 15

Posts: 3421 | Subs: 10

I'd start by trying
EGroup_SetSelectable(eg_bridge, false)


However that probably won't stop the AI from repairng it.
A proper solution would possibly be using an asset pack to ship a copy of the bridge, where health_ext->can_repair is disabled. Then you'd replace the bridge entity in runtime with the modded one.
11 May 2016, 17:35 PM
#6
avatar of Tric
Master Mapmaker Badge

Posts: 1451 | Subs: 4

I'd start by trying
EGroup_SetSelectable(eg_bridge, false)


However that probably won't stop the AI from repairng it.
A proper solution would possibly be using an asset pack to ship a copy of the bridge, where health_ext->can_repair is disabled. Then you'd replace the bridge entity in runtime with the modded one.


So you in muh stream again. No words were said. FeelsBadMan.

Either way what you are talking about is completely foreign to me, I have never opened the scar files once for and dca editing.
11 May 2016, 17:49 PM
#7
avatar of Janne252
Admin Black Badge
Patrion 15

Posts: 3421 | Subs: 10

What's the name of the bridge you are using?
11 May 2016, 17:59 PM
#8
avatar of Tric
Master Mapmaker Badge

Posts: 1451 | Subs: 4

bridge_25_stone_01_wrecked

Using 3 if that matters to you at all, all need the invulnerable work around that you mentioned.
1 user is browsing this thread: 1 guest

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • Oberkommando West flag Oziligath
  • The British Forces flag T.R. Sidewinder
uploaded by Oziligath

Board Info

241 users are online: 3 members and 238 guests
Crecer13, Nashka, BasedSecretary
10 posts in the last 24h
131 posts in the last week
795 posts in the last month
Registered members: 34887
Welcome our newest member, Hegins49474
Most online: 1221 users on 25 Feb 2020, 12:03 PM