Login

russian armor

help !

28 Apr 2018, 02:47 AM
#1
28 Apr 2018, 02:52 AM
#2
avatar of ShadowLinkX37
Senior Moderator Badge

Posts: 2249

Have you tried what it suggested? Reinstalling the game or verifying the integrity of the game cache?
11 May 2018, 09:23 AM
#3
avatar of bikerushownz

Posts: 7

11 May 2018, 09:55 AM
#4
avatar of Yukiko
Editor in Chief Badge

Posts: 2096 | Subs: 2

That's weird. Is the file expandmo95.mix from this mod? It shouldn't interfere with CoH2. Have you done something to the run settings?
16 May 2018, 15:11 PM
#5
avatar of bikerushownz

Posts: 7

fixed thank you it was the mod it interfere with coh2 for some reason. deleted the files :)
16 May 2018, 20:32 PM
#6
avatar of Yukiko
Editor in Chief Badge

Posts: 2096 | Subs: 2

fixed thank you it was the mod it interfere with coh2 for some reason. deleted the files :)


Glad that hear! Weird of it to interfere. Enjoy your gaming!
1 user is browsing this thread: 1 guest

Livestreams

unknown 57
Korea, Republic Of 14
unknown 2
United States 1

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • Soviets flag Talisman
  • U.S. Forces flag |GB| The HS H[oo]ligan
  • Soviets flag VonAsten
  • The British Forces flag RedT3rror
  • Ostheer flag Dzaraa
  • Oberkommando West flag RUKAclNoggano
  • Oberkommando West flag Insane DevM
  • Ostheer flag Luvnest
uploaded by Sturmpanther

Board Info

59 users are online: 9 members and 50 guests
IncendiaryRounds:), Syraw, Aarotron, MakiesKurisu, -HOI-jimmy890, Esxile, ylezalozi, SneakEye, chipwreckt
249 posts in the last 24h
1796 posts in the last week
6025 posts in the last month
Registered members: 29920
Welcome our newest member, ylezalozi
Most online: 805 users on 28 Oct 2018, 01:04 AM