Login

russian armor

Need help with Key bingins..

30 Nov 2013, 18:30 PM
#1
avatar of Kliffert

Posts: 4

can anyone help me with this?
i want to move the camera with ASWD and have the tactical map on middle mouse and attack move on Q and the rest can be as it is now
30 Nov 2013, 18:50 PM
#2
avatar of What Doth Life?!
Patrion 27

Posts: 1664

It's doable with "autohotkey" if you write a bunch of scripts but really, I would leave your middle mouse for moving the camera. I also like using my tacmap from time to time and I set it on one of my mouse thumb keys.

Also assign hotkeys to your units using ctrl and one of the number: 1-0 to quickly go to units as well as the spacebar to go to the last notification.
30 Nov 2013, 19:54 PM
#3
avatar of Kliffert

Posts: 4

i will try using the middle mouse for moving the camera, but how will i go about setting the tactical map on my mouse or a better place on the keyboard? i have read alittle about the Autohotkey and will admit that i dont understand how i'm suposse to use it :P
30 Nov 2013, 20:20 PM
#4
avatar of tuvok
Benefactor 115

Posts: 786

this is the Authotkey script I use, wasd for panning, middle mouse for attack move, enter to toggle the script (for chatting), using it with grid keys:

Code
a::Left
s::Down
d::Right
w::Up
e::w
MButton::
Send {q}
Send {LButton}
return
Enter::
Suspend
Send {NumpadEnter}
return
2 Dec 2013, 13:15 PM
#5
avatar of Kliffert

Posts: 4

jump backJump back to quoted post30 Nov 2013, 20:20 PMtuvok
this is the Authotkey script I use, wasd for panning, middle mouse for attack move, enter to toggle the script (for chatting), using it with grid keys:

Code
a::Left
s::Down
d::Right
w::Up
e::w
MButton::
Send {q}
Send {LButton}
return
Enter::
Suspend
Send {NumpadEnter}
return


okay, but what do i do if i want awsd to move camera, middle mouse for tactical map, Q for attack move, i have no ide how this autohotkey thing works. i'm rly new at this :p
2 Dec 2013, 13:45 PM
#6
avatar of WiFiDi
Honorary Member Badge

Posts: 3293

what is bingings? :P
2 Dec 2013, 13:48 PM
#7
avatar of Nullist

Posts: 2425

Permanently Banned
jump backJump back to quoted post2 Dec 2013, 13:45 PMWiFiDi
what is bingings? :P


That is a typo, my dear Wifidi.
Its supposed to say key "bindings".
2 Dec 2013, 15:56 PM
#8
avatar of tokarev

Posts: 307

Hi all, I have similar question on how to change your keyboard layout. Every game has it in Settings but I guess CoH2 is a "very special game" . And how do I select all of the units at once. For example, if I have three cons squads moving along with engie squad how to select just cons and order them to cap while engie squad is not selected and will stay in place.
2 Dec 2013, 16:07 PM
#9
avatar of tuvok
Benefactor 115

Posts: 786

I think double click selects all the units of the same type in range?
2 Dec 2013, 16:50 PM
#10
avatar of wooof

Posts: 950 | Subs: 1



okay, but what do i do if i want awsd to move camera, middle mouse for tactical map, Q for attack move, i have no ide how this autohotkey thing works. i'm rly new at this :p


im assuming you dont use grid hotkeys. if you do, attack move would be Q instead of A

Code
a::Left
s::Down
d::Right
w::Up
e::w
q::
Send {a}
Send {LButton}
Mbutton::Numpad0
return
Enter::
Suspend
Send {NumpadEnter}
return


this should work. it can get a little messed up why trying to type with wasd though. just make sure you never press numpad enter to start typing, since enter is the key that toggles wasd between arrows and letters.
2 Dec 2013, 17:51 PM
#11
avatar of WiFiDi
Honorary Member Badge

Posts: 3293



That is a typo, my dear Wifidi.
Its supposed to say key "bindings".


6 Dec 2013, 09:41 AM
#12
avatar of Kliffert

Posts: 4

jump backJump back to quoted post2 Dec 2013, 16:50 PMwooof


im assuming you dont use grid hotkeys. if you do, attack move would be Q instead of A

Code
a::Left
s::Down
d::Right
w::Up
e::w
q::
Send {a}
Send {LButton}
Mbutton::Numpad0
return
Enter::
Suspend
Send {NumpadEnter}
return


this should work. it can get a little messed up why trying to type with wasd though. just make sure you never press numpad enter to start typing, since enter is the key that toggles wasd between arrows and letters.

TY :) !! have no ide what gridkeys are :P
11 Dec 2013, 05:52 AM
#13
avatar of What Doth Life?!
Patrion 27

Posts: 1664

Had a question but I figured it out.
1 user is browsing this thread: 1 guest

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • U.S. Forces flag cblanco ★
  • The British Forces flag 보드카 중대
  • Oberkommando West flag VonManteuffel
  • Ostheer flag Heartless Jäger
uploaded by XXxxHeartlessxxXX

Board Info

684 users are online: 684 guests
2 posts in the last 24h
37 posts in the last week
136 posts in the last month
Registered members: 45066
Welcome our newest member, Fid McSauce
Most online: 2043 users on 29 Oct 2023, 01:04 AM