Login

russian armor

AMD Ryzen 3000 performance in CoH2

14 Aug 2019, 11:04 AM
#1
avatar of jesulin
Donator 11

Posts: 582 | Subs: 11

Hey guys,

I would like to know if some users from this lovely website are currently playing CoH2 with the new Ryzen CPU's.Everyone says that Intel is better for gaming but I want to give these AMD processors a try. My poor i5 3570k from 2012 is suffering electromigration and it's time to get a new one.

Cheers!
aaa
14 Aug 2019, 11:33 AM
#2
avatar of aaa

Posts: 1437

Surprisingly sc2 is unplayable with 2600x for many users. That started with some 2018 patch. As I saw support is hillariosly bullshiting anyone about their provider knowing that the problem is of their own making.
Coh2 is fine for me
14 Aug 2019, 13:31 PM
#3
avatar of Unknown Legend
Donator 11

Posts: 414 | Subs: 1

I also run a Ryzen 2600x and it works great.
14 Aug 2019, 23:39 PM
#4
avatar of Tobis
Senior Strategist Badge
Donator 11

Posts: 2177 | Subs: 4

I run an R7 1700.

I noticed no difference coming from my i5 4690k, except when streaming where the ryzen is a monster.
Yesterday, 22:32 PM
#5
avatar of Mithiriath
Social Media Manager Badge

Posts: 277 | Subs: 1

I run an AMD Ryzen 7 2700X and it works great too with CoH 1 and CoH 2.
3000 generation have better performance than 2000 generation so I think you can give it a try. ^^
1 user is browsing this thread: 1 guest
World Champ '19 - Semi-finals

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • Soviets flag Lucky - Cable Sup-port
  • Soviets flag T.R. Olvadi
  • Ostheer flag ZodiAK!
  • Oberkommando West flag CrossFire
uploaded by Olvadi

Board Info

318 posts in the last 24h
1658 posts in the last week
7433 posts in the last month
Registered members: 64430
Welcome our newest member, Crepeause40
Most online: 918 users on 27 Oct 2019, 01:03 AM