Login

russian armor

R1: DudeWheresMyTank vs IraqGamers

27 Apr 2013, 16:18 PM
#1
avatar of HelpingHans
Strategist Badge
Donator 11

Posts: 1827 | Subs: 17

Results to be decided.
27 Apr 2013, 17:01 PM
#2
avatar of HelpingHans
Strategist Badge
Donator 11

Posts: 1827 | Subs: 17

Score 1 -0 to us.GG wp
27 Apr 2013, 17:06 PM
#3
avatar of GrayFox

Posts: 34

i had a problem while playing i couldnt move the map with mouse so i told the opponent team abt my problem they didnt respond just saying that i can use my keyboard directions at least they could rematch the game cuz i told them at the very begining of the match.... this is unfair cuz i couldnt play normally ...
27 Apr 2013, 17:08 PM
#4
avatar of sheriff_McLawDog

Posts: 119

Hans where is the replay? nvm found it. DudeWheresMyTank passed through.
27 Apr 2013, 17:10 PM
#5
avatar of GrayFox

Posts: 34

and it's not a GG
27 Apr 2013, 17:11 PM
#6
avatar of GrayFox

Posts: 34

replay i guess it's not useful cuz u cant see the problem i had
27 Apr 2013, 17:39 PM
#8
avatar of Marcus2389
Admin Black Badge
Donator 11

Posts: 4555 | Subs: 2

Hi, you have been banned from Steam chat because you insulted multiple times our referees. If you can't behave properly and you can't use common sense don't expect to be considered a mature person nor a welcome member of COH2.ORG.
27 Apr 2013, 17:44 PM
#9
avatar of GrayFox

Posts: 34

i told u my prob and it was a simple to understand but u know what even if it was more complexe prob u cant do shit u r here just for chatting nothing else ... and bty u cant decide that i'm mature person or not so stfu and stop pretending that u r angels like cuz u r shitty mother fuckers assholes ;)
27 Apr 2013, 17:58 PM
#10
27 Apr 2013, 18:03 PM
#11
avatar of GrayFox

Posts: 34

Helpinghans the replay won't show the problem i had it was like a bug or error dont know it was the first time i tried after the match ended to play private match against cpu every thing was good it's odd ...
27 Apr 2013, 18:27 PM
#12
avatar of Basilone

Posts: 1935 | Subs: 2

jump backJump back to quoted post27 Apr 2013, 18:03 PMGrayFox
Helpinghans the replay won't show the problem i had it was like a bug or error dont know it was the first time i tried after the match ended to play private match against cpu every thing was good it's odd ...

don't alt+enter
27 Apr 2013, 18:37 PM
#13
avatar of Pepsi

Posts: 621 | Subs: 1

Just a quick hello before the banhammer and the lock :)
27 Apr 2013, 20:31 PM
#14
avatar of GrayFox

Posts: 34

27 Apr 2013, 20:44 PM
#15
avatar of GrayFox

Posts: 34


don't alt+enter
what do u mean ?? i didnt !!
28 Apr 2013, 13:15 PM
#16
avatar of BartonPL

Posts: 2806 | Subs: 6

dude rly, if you had something not working correctly so screw opponents and leave and try again, you got 1 min to leave and start game again if you had some problems with game, PC or other stuff like that
1 user is browsing this thread: 1 guest
Server maintenance

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • Ostheer flag Reto.GarGamel
  • The British Forces flag °NOOBMarkov.-
uploaded by Augustine

Board Info

129 users are online: 7 members and 122 guests
Flying Dustbin, borobadger, BartonPL, Muad'Dib, elchino7, Sturmpanther, zerocoh
105 posts in the last 24h
923 posts in the last week
4348 posts in the last month
Registered members: 24680
Welcome our newest member, zepti
Most online: 1221 users on 25 Feb 2020, 12:03 PM