Login

russian armor

CELO - Company of ELO

PAGES (23)down
13 Jul 2017, 14:40 PM
#381
avatar of Neffarion

Posts: 461 | Subs: 1



Same here :(


Hello,
after the last windows 10 update i got problems with celo

Critical error caused the application to crash!
The exception has been logged.
Error code: 3405900567

i tried 2 start with admin rights and windows 7 support...no way :-(


Hey guys sorry for late reply.
Please try to use the fix that is here: https://github.com/0xNeffarion/CELO-Enhanced/wiki
13 Jul 2017, 15:37 PM
#382
avatar of Dirlewanger

Posts: 4

can`t check it anymore...installed a new windows 10 version and blocked the windows update manager...all this for using ur epic prog as soon as possible^^...big thx for ur work
21 Jul 2017, 13:15 PM
#383
avatar of Cassper17

Posts: 4





Hey guys sorry for late reply.
Please try to use the fix that is here: https://github.com/0xNeffarion/CELO-Enhanced/wiki


Worked. Many thanks :)
16 Oct 2017, 14:53 PM
#384
avatar of El_Syd

Posts: 20

I'm having an issue with the Replay Manager. Whenever I click on that, it says 'Parsing Replays Information' and then the loading bar and CELO freezes, giving me a message that it has stopped working.
16 Oct 2017, 15:16 PM
#385
avatar of SturmTigerGaddafi
Benefactor 355

Posts: 779 | Subs: 3

jump backJump back to quoted post16 Oct 2017, 14:53 PMEl_Syd
I'm having an issue with the Replay Manager. Whenever I click on that, it says 'Parsing Replays Information' and then the loading bar and CELO freezes, giving me a message that it has stopped working.


It could be the case that replay parser hasn't been updated since the latest "patch".
17 Oct 2017, 11:10 AM
#386
avatar of El_Syd

Posts: 20



It could be the case that replay parser hasn't been updated since the latest "patch".


Ah, that makes sense. I reported the issue on the CELO GitHub page. Hopefully it still gets looked at every once in a while.
17 Oct 2017, 22:56 PM
#387
avatar of Sturmpanther
Lead Strategist Badge

Posts: 5433 | Subs: 32

I'm not sure, should i update celo or not?
For what is this update?
23 Oct 2017, 10:50 AM
#388
avatar of Neffarion

Posts: 461 | Subs: 1

jump backJump back to quoted post17 Oct 2017, 11:10 AMEl_Syd

Ah, that makes sense. I reported the issue on the CELO GitHub page. Hopefully it still gets looked at every once in a while.


It might be a corrupt replay you have thats causing this, I downloaded a bunch of replays from here and tested, it didnt break

I'm not sure, should i update celo or not?
For what is this update?


It doesnt change anything important, just a bug fix on the replay manager
24 Oct 2017, 01:21 AM
#389
avatar of El_Syd

Posts: 20



It might be a corrupt replay you have thats causing this, I downloaded a bunch of replays from here and tested, it didnt break



It doesnt change anything important, just a bug fix on the replay manager


You are right. It looks like quite a few of the ones I downloaded are corrupt. I removed all of them and placed each one back into the playback folder with CELO open until it crashes. Is it possible for CELO to just state that the replay is corrupt without crashing?
29 Oct 2017, 11:58 AM
#390
avatar of Neffarion

Posts: 461 | Subs: 1

jump backJump back to quoted post24 Oct 2017, 01:21 AMEl_Syd


You are right. It looks like quite a few of the ones I downloaded are corrupt. I removed all of them and placed each one back into the playback folder with CELO open until it crashes. Is it possible for CELO to just state that the replay is corrupt without crashing?


It is supposed to do that, no idea why yours broke to be honest.
4 Dec 2017, 19:53 PM
#391
avatar of kersal

Posts: 63

Hi,
i would like to thank you for CELO.
Then I would like to ask if could be possible, in some next release, to display the ladder level and not only the ladder rank.
25 Dec 2017, 12:32 PM
#392
avatar of Snuff

Posts: 2

Hey, nice tool!
Does it work with the new version? :)
25 Dec 2017, 16:12 PM
#393
avatar of Sturmpanther
Lead Strategist Badge

Posts: 5433 | Subs: 32

jump backJump back to quoted post25 Dec 2017, 12:32 PMSnuff
Hey, nice tool!
Does it work with the new version? :)


yes its working :)
17 Feb 2018, 10:32 AM
#394
avatar of DaPopeCOH

Posts: 51 | Subs: 1

does still not work with win10 for me. tried to fix it as it was said, doesnt work. still crashes right from the start. feels bad man....
24 Feb 2018, 00:56 AM
#395
avatar of Neffarion

Posts: 461 | Subs: 1

does still not work with win10 for me. tried to fix it as it was said, doesnt work. still crashes right from the start. feels bad man....


Have you tried reinstalling it? It should work fine on windows 10. I am using it right now.
26 Feb 2018, 13:53 PM
#396
avatar of -HOI-Irons

Posts: 34

Permanently Banned


Have you tried reinstalling it? It should work fine on windows 10. I am using it right now.


Hello, i am a player from china, this software works on my computer does not show correct data such as player rank and level. it also can not show any message in game. can you give me some advice?
29 Jun 2018, 08:57 AM
#397
avatar of nkvd

Posts: 1

hi, i have error: error occured while installing AutoHotKey Script Compiler at lonic.zip.zipfile..ctor(String fileName)
at Celo_Enhanced.HotKeyGen.wb_DownloadFileCompleted(...............

Please help/
8 Jul 2018, 01:44 AM
#398
avatar of skemshead

Posts: 602

Is there a reason why the server ping has stopped working. Has been like this for quite some time.
13 Aug 2018, 21:41 PM
#399
avatar of loghorn

Posts: 2

Thanks for this great tool and thanks for the fix after the Win10 Update!

Since I always forget to start CELO, I wrote this batch file to start CELO and CoH2 together:

@echo off
C:
cd C:\Program Files (x86)\CELO Enhanced\
start CELO.exe
start steam://rungameid/231430


Just copy this text into Notepad and save it as .bat ("CoH2&CELO.bat" for example). When you open the file, both applications will be starting.

Here's the file if you don't want to create it yourself:
https://drive.google.com/open?id=1ulwvxdx_KwecKY3phUTzTMrn5TUTen39
26 Aug 2018, 18:45 PM
#400
avatar of loghorn

Posts: 2

Using Autohotkey I encountered one can let AHK start CELO every time CoH2 starts:

WinWait, Company Of Heroes 2
IfWinNotExist, CELO
{
Run, "C:\Program Files (x86)\CELO Enhanced\CELO.exe"
return
}
return
PAGES (23)down
1 user is browsing this thread: 1 guest
Diversity Cup Isi vs. Inca

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • U.S. Forces flag shadics ARG.
  • U.S. Forces flag TüMe
  • Ostheer flag The101stAirBorne
  • Ostheer flag Clororaa
uploaded by TüMe

Board Info

267 users are online: 267 guests
18 posts in the last 24h
128 posts in the last week
588 posts in the last month
Registered members: 36288
Welcome our newest member, Mcdanoldrti
Most online: 1221 users on 25 Feb 2020, 12:03 PM