Login

russian armor

Change country

28 Feb 2020, 13:08 PM
#1
avatar of Hapor

Posts: 7

How I can change my country in leaderboards? I have a German-country shop.
When I first time launched COH2, I was living in Kazakhstan, but repatriated to Germany in 2019.
Flag of my last country is give a pain to my eyes so I want to change it.
28 Feb 2020, 13:14 PM
#2
avatar of Katitof

Posts: 15134 | Subs: 7

Its connected to your steam I believe.
28 Feb 2020, 13:17 PM
#3
avatar of Hapor

Posts: 7

jump backJump back to quoted post28 Feb 2020, 13:14 PMKatitof
Its connected to your steam I believe.

My steam IP and Shop is German, but flag still not German.
28 Feb 2020, 13:25 PM
#4
avatar of Katitof

Posts: 15134 | Subs: 7

I meant your personal steam data.
Change your origin country.
28 Feb 2020, 14:22 PM
#5
avatar of Stormjäger

Posts: 2598

You need to change your store country from steam support.
1 user is browsing this thread: 1 guest

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • Ostheer flag borobadger
  • U.S. Forces flag DaPopeCOH
uploaded by borobadger

Board Info

123 users are online: 10 members and 113 guests
Käsezwerg, MMX, Katitof, devlish, nwglfls, nascarcrash8, Pereat, elchino7, SneakEye, blvckdream
101 posts in the last 24h
993 posts in the last week
4844 posts in the last month
Registered members: 21213
Welcome our newest member, herno
Most online: 1221 users on 25 Feb 2020, 12:03 PM