Login

russian armor

Change country

28 Feb 2020, 13:08 PM
#1
avatar of Hapor

Posts: 7

How I can change my country in leaderboards? I have a German-country shop.
When I first time launched COH2, I was living in Kazakhstan, but repatriated to Germany in 2019.
Flag of my last country is give a pain to my eyes so I want to change it.
28 Feb 2020, 13:14 PM
#2
avatar of Katitof

Posts: 15192 | Subs: 7

Its connected to your steam I believe.
28 Feb 2020, 13:17 PM
#3
avatar of Hapor

Posts: 7

jump backJump back to quoted post28 Feb 2020, 13:14 PMKatitof
Its connected to your steam I believe.

My steam IP and Shop is German, but flag still not German.
28 Feb 2020, 13:25 PM
#4
avatar of Katitof

Posts: 15192 | Subs: 7

I meant your personal steam data.
Change your origin country.
28 Feb 2020, 14:22 PM
#5
avatar of Stormjäger

Posts: 2629

You need to change your store country from steam support.
1 user is browsing this thread: 1 guest

Ladders Top 10

  • #
    Steam Alias
    W
    L
    %
    Streak
Data provided by Relic Relic Entertainment

Replay highlight

VS
  • Ostheer flag T.R. 6 squads, 4 maxim 2 engies
  • U.S. Forces flag °NOSMarkov.-
uploaded by KahootKing

Board Info

232 users are online: 7 members and 225 guests
4claudiae622rM9, Farlion, Stug life , luvnest, KingDemoman, borobadger, MMX
156 posts in the last 24h
936 posts in the last week
4724 posts in the last month
Registered members: 22225
Welcome our newest member, 4claudiae622rM9
Most online: 1221 users on 25 Feb 2020, 12:03 PM